Anfruns

Empresa

Anfruns GRUP, és una empresa de productes i serveis immobiliaris. Estem especialitzats en la promoció i construcció d'edificis, la promoció de sòl, la compravenda i lloguer d'immobles, així com la prestació de serveis i assessorament immobiliari. Els nostres orígens es remunten a mitjans dels anys 40, quan Jaume Anfruns Janer, fundador del Grup, va començar l'activitat, que inicialment va estar centrada en finques rústiques, a través de la modernització i transformació d'instal · lacions agropecuàries. A partir dels anys 50 va ser diversificant, mitjançant la promoció de sòl industrial i residencial, tant en urbanitzacions com en edificació unifamiliar i plurifamiliar, fins arribar als nostres dies en què la promoció i construcció constitueix un dels eixos de la nostra activitat.

En Anfruns GRUP, sabem que la compra d'un immoble és una decisió important. La nostra experiència de més de 50 anys, fa que puguem assessorar als nostres clients amb l'objectiu que puguin satisfer en cada cas les seves necessitats i expectatives. A més els oferim la garantia i els estàndards de qualitat en tota la nostra àmplia oferta de pisos, locals comercials, naus industrials i aparcaments.

En Anfruns GRUP, oferim també una àmplia cobertura de les necessitats relacionades amb el sector immobiliari i de la construcció. És per això que comptem amb la col · laboració de qualificats professionals de diferents àmbits i disciplines que l'atendran personalment i li podran assessorar en les següents àrees:

  • — Legal, jurídica, fiscal.
  • — Financera comptable
  • — Tècnica
  • — Administrativa
  • — Patrimonial

El nostre objectiu és seguir progressant i millorant per continuar oferint els millors productes i serveis als nostres clients.