Anfruns

Reformes

Construcció en general

  • — Gestió d'Obres i Permisos.
  • — Obra Nova.
  • — Reformes.
  • — Rehabilitació.
  • — Serveis integrals.
  • — Cèdules d'Habitabilitat.
  • — ITE d'Edificis.

 

Construccions La Clau S. L. neix amb una filosofia empresarial i una línia d'actuació molt definits que desemboquen en un mateix objectiu, oferir un servei satisfactori i de qualitat que cobreixi les expectatives que el client diposita en el nostre treball, amb les millors garanties i un servei personalitzat.

L'empresa va ser fundada per Jaume Anfruns Janer en 1.985. En els seus inicis es va dedicar a la construcció d'habitatges plurifamiliars i reformes a petita escala.

La segona generació es va incorporar, parcialment, a la dècada dels 90, de la mà del seu fill, Jaume Anfruns Font. Eren anys d'aprenentatge, molta feina i limitada estructura. El fundador va impregnar a l'empresa el lema "la feina ben feta", posant sempre èmfasi en el rigor del dia a dia, i en la màxima cura i atenció al client.

L'any 2002, es va configurar el nostre primer pla estratègic, l'organització es fixa plans de millora i creixement en totes les seves àrees de gestió i producció, obtenint així una millora en tots els seus processos. L'objectiu és diferenciar de la resta d'empreses del sector, i oferir alguna cosa més que un producte.

Avui dia Construccions La Clau gestiona totes les tipologies d'obres comptant amb personal especialitzat en totes les àrees de la companyia. L'equilibri de la nostra cartera de clients ens ha portat actualment a la diversificació dels treballs, és un fet que ens permet l'aplicació de la gestió del coneixement en processos constructius, nous materials i tècniques d'organització.

"L'èxit és la feina ben feta", treballem per créixer i millorar, mantenint molt atents a tot allò que succeeix al nostre entorn, en definitiva, "reinventar cada dia".